2016. július 12., kedd

30. Fejezet



2013. július 28.


-Hé… Öhm… vagy egy tucatszor hívtalak, de mindig csak a hangpostádat dobja be, szóval, gondoltam, hagyok neked egy üzenetet. Így talán kevésbé is lesz kellemetlen.- nevetett fel halkan Harry.
Louis konyhájában ültem az asztalnál, lábaimat felhúzva mellkasomhoz, térdemen könyökölve kezemmel, amiben a telefont fogtam.
Halkan felsóhajtottam nevetése hallatán és szabadon lévő kezemmel kócos hajamba túrtam.
-Tudom, hogy vagy százféleképpen kezelhettük volna a helyzetet tegnap reggel és sajnálom, ami előtte történt az éjjel. Nem szeretném, ha a meggondolatlan szándékaim és szavaim közénk állnának. Remélem, hogy elfelejthetjük az egészet és barátok maradhatunk. Nem akarom, hogy megint csak úgy kicsússz a kezeim közül, Em. Fontos vagy nekem, annak ellenére, hogy néha hatalmas hülyeségeket csinálok.- mély lélegzetet vett, míg én magam elé meredve koncentráltam hangjára.
-Sajnálom, Em. És remélem, hogy nem kell ismét New Yorkba repülnünk ahhoz, hogy találkozzunk.- mondta lassan, majd pár másodperc csend után véget ért az üzenet és az asztalra tettem mobilomat.

Mert igaza volt. És ennek így kellett lennie.


4 megjegyzés:

  1. Végre! :3
    De sajnálom, hogy ilyen rövidke lett. Minden esetre várom a következőt.:)
    Big hug,
    R -alias- LIAA

    VálaszTörlés
  2. Uristeeen!!!
    A szívem majd kiugrott mikor megláttam hogy van uj rész!! Sajnalom hogy ilyen rövid lett de annál jobban várom hogy megint legyen folytatás. Harry meg mindig cukker és alig várom h megint egy helyen legyenek. Őszintén ugyanazt remélem mint Harry. :-)
    Szép napokat!
    Puszi
    Zsofi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon vártam már az új fejezetet és örültem hogy van új fejezet!
    Sajnálom hogy ilyen rövid lett, de annál tartalmasabb. Remélem hogy hamarosan helyre áll a rend Harry és Em között :)
    Siess a kövivel! ♥
    All the love M

    VálaszTörlés
  4. Kedves Effy!
    Remélem megkapod ezt az üzenetet és el is olvasod. Arra szeretnélek kérni, hogy nézz be a blogomra és olvasd is el az egészet. Nagyon örülnék neki, ha eljutna ez a történetem sok emberhez. :) Még eléggé kezdő blogoló vagyok, szóval bocsi azért ha az elején még nagyon uncsi a történet, de még nem nagyon tudott kibontakozni. Azért remélem elolvasod és tetszeni fog.
    Miss Alison**
    Blogom: www.belnaploja.blogspot.hu

    VálaszTörlés